Het concept van "corporate co-working" is een van de meest gewaagde concepten voor bedrijfs- en people management van dit decennium.

 

Het is een nieuw model waarbij de werknemers van een bedrijf of organisatie een ruimte delen intra of extra muros waarin ook startups, klanten, bezoekers, leveranciers en/of werknemers van andere bedrijven zijn ondergebracht.

Met een primair doel: het genereren en testen van nieuwe en innovatieve ideeën op basis van de 3 C-objectieven: collision, community en co-learning door het tot stand brengen van "serendipity", toevallige ontmoetingen die net die sprankel tot stand brengt om het verschil te maken.

 

Benieuwd om er meer over te weten?


 

 

 

Geïnteresseerd in de evolutie van het werk en onze relatie tot het werk, begeleiden we bedrijven en hun medewerkers bij ruimtelijke reorganisatieprojecten.

 

De constructie van een milieugerichte, holistische visie op werk en de evolutie ervan boeit ons al vele jaren en we doen permanent onderzoek naar onderwerpen die verband houden met innovatie, vrijheid, engagement en de evolutie van het werk op de middellange tot lange termijn.

 

In de toekomst zullen alle systemen die waarde creëren gebaseerd zijn op het delen op de werkvloer en dankzij de bijdrage van actoren van verschillende horizonten binnen en buiten het bedrijf creëren we corpoworking, de INNOVATIE HUB, in uw organisaties.