Services

Installatie van het coworken in organisaties

Onze experts van Its Not an Office helpen je bij het creëren van een aantrekkelijke en inspirerende werkplek waar de werknemer centraal staat met meer differentiatie in ruimtes waar men goed kan functioneren.

 

Her-creëren van uw kantoren:

  •  werkplekken die flexibiliteit geven om te beantwoorden aan de voortdurende veranderingen in de externe omgeving en economische structuur van je activiteiten.
  • werkplek concepten waar men kan ontvangen, ontmoeten, consumeren, (flex)werken, vergaderen, rusten, studeren.
  • voorzieningen die fungeren als platform en rust en ruimte geven om te kunnen recreëren, inspireren, netwerken en uitwisselen.

Zoveel mogelijk hergebruiken van bestaande infrastructuur of milieuvriendelijk herverwerking van het bestaande kantoormeubilair.

 

We ontwerpen samen met u en uw gebruikers overeenkomstig je bedrijfscultuur en werkethiek.Het gaat om een integrale benadering die nadenkt over en raakt aan de contouren van de arbeidsorganisatie. 

 

 

Begeleiding van de veranderingsprocessen

Wij begeleiden en ontwikkelen de Kangaroo Way of Working in uw bedrijf.

 

Een concept dat de nomadische werknemer zal inspireren om naar het kantoor te komen, niet in de open space ruimte die onpersoonlijk, luidruchtig en niet bevorderlijk is voor de concentratie, maar door het ontwikkelen van gezamenlijke, ontspannende, gezellige  ruimtes.Waar men thuiskomt op de werkvloer.

                                                                         

Als bedrijf moeten we onze transgenerationele “ambassadeurs” koesteren als in een buidel. Het zal je nomadische medewerkers doen opspringen en toelaten de beste mensen aan te trekken en te behouden.

 

 

 

Het optimaliseren van het telewerken

Welzijn op het werk gaat veel verder dan de vier muren van de onderneming, nu we nomadisch zijn gaan werken namelijk meer flexibeler  door te gaan telewerken.

 

Werken van thuis uit lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk, maar na verloop van tijd wordt het een echte uitdaging om voor zichzelf een functionele werkomgeving te creëren, zich te motiveren en ondertussen daarbij zijn privé leven goed in balans te houden.

 

It's Not An Office associeerde zich daarom met Nest Your Desk om via opleidingen en op maat gemaakte begeleiding het telewerken te optimaliseren.

 

Dit innovatief en uniek concept baseert zich op de psychologie van de werkruimte en de verkenning van onze 5 zintuigen.

 

 

Nest Your Desk verzorgt opleidingen met een volledig aanbod van zeer praktische tips, die met weinig budget eenvoudig te implementeren zijn.

Een reële gelegenheid die we je bieden om zowel door ruimtelijke trucs, visuele, lichamelijke en geestelijke stimuli, je thuis werkomgeving te boosten.